Tags

,

Sommige mensen zijn nog steeds het schrijven van artikelen over waarom netwerk marketing en directe verkoop zijn niet piramidespelen. Dat is oud, oud nieuws voor iedereen die ook maar enigszins betrokken zijn in deze industrie. Network Marketing Professionals zijn het maken van geld, de verkoop van hoogwaardige producten, en het dienen van hun klanten beter dan 99 procent van onze traditionele baksteen en mortel corporate reuzen. Dat is een reden om te kopen van onafhankelijke ondernemers, en een zeer belangrijke reden om in de business.

Om de industrie nog aantrekkelijker te maken, is er een nieuw, spel-veranderende trend in de manier waarop mensen in het bedrijfsleven zijn bouwteams. Ik leerde dit idee van Kris Darty en zijn Neo Network en ben bedenker van het ” Bedrijfsuitje Eindhoven “.

Traditioneel, bent u het bouwen van uw team langzaam en gestaag en het verkrijgen van inkomsten uit een deel van uw omzet en een deel van de omzet van uw team. Het business model is gebaseerd op gedecentraliseerde verkopen waar elke persoon marketing en verkoop van een kleine hoeveelheid van de producten. Dit is heel anders dan uw traditionele Bedrijfsuitje Eindhoven waar alle verkoop en reclame zijn gecentraliseerd en mensen werken voor het bedrijf voor een salaris.

In de directe verkoop en het netwerk marketing, de moedermaatschappij en de ondernemer zowel profiteren terwijl in het gecentraliseerde systeem, alleen de corporatie echt voordelen. Dit is wat maakt het netwerk marketing industrie zo geweldig, zo aantrekkelijk, en potentieel zeer winstgevend. U, als zelfstandige ondernemer, hebben de mogelijkheid om echt te groeien uw bedrijf en uw inkomen.

Advertisements